SVDK
SVDK

AntiFall sikkerhedsrækværk

SE PRODUKTER

BGFIX har sikkerhedsrækværk til leje eller til salg.

Det er yderst vigtigt at arbejderne på en byggeplads kan koncentrere sig om deres arbejde uden at være bekymrede for deres egen sikkerhed. Ved at etablere et sikkerhedsrækværk så er faldrisikoen mindsket.

BGFIX AntiFall sikkerhedsrækværk kan skræddersyes til netop jeres behov. Der findes mange forskellige slags løsninger og kan tilpasses eventuelle eksisterende mærker. Man kan have fritstående sikkerhedsrækværk, eller rækværk der er spændt fast eller boltet ind i konstruktionen.

AntiFall sikkerhedsrækværk

Lær mere

Sikkerhedsrækværk EN13 374A godkendt

Alle vores beslag i sikkerhedsrækværk systemet er testet og godkendt til at opfylde EN 13374 A krav. Når vores rækværk er korrekt monteret kan du roligt stole på at systemet bliver accepteret af relevante myndigheder og skulle ulykken ske, så holder vores sikkerhedsrækværk.

Fordele med sikkerhedsrækværk

 1. Skaber sikkerhed og tryghed for arbejdere, især når der er en større faldrisiko
 2. Går byggepladsen til et mere attraktiv sted at arbejde
 3. Arbejde sker hurtigere fordi sikkerheden ikke er en bekymring
 4. Viser forbipasserende at her vægtes sikkerheden højt
 5. Rækværket kan lejes ind til den specifikke sag, eller man kan købe og bruge rækværket på mange forskellige sager
 6. Rækværk er fleksibelt med de mange forskellige beslag og stolpehøjder

Leje fremfor køb

I mange situationer kan det godt betale sig at leje sikkerhedsrækværk fremfor at købe det. Undgå en stor investering og betal en brøkdel af beløbet hver måned i stedet for. Derudover så sørger vi for at hegnet på hver projekt er godkendt og i fin stand.

Hvilken højde der kræves sikkerhedsrækværk?

Så snart der er en faldrisiko, anbefales der at man sikrer arbejdspladsen med fx sikkerhedsrækværk.

Hvornår kræves sikkerhedsrækværk?

Det anbefales at så snart der er en faldrisiko, selv hvis det er fra 40cm højde, så kræves noget faldsikring, såsom sikkerhedsrækværk.

Hvad er sikkerhedsrækværk og faldsikring?

Faldsikring kommer i mange forskellige former. Fx som sele og line system. BGFIX har sikkerhedsrækværk system så man kan arbejde frit uden at være forbundet via line.

Hvad er den bedste metode til sikkerhed i højden?

Der findes flere forskellige måder at sikre arbejde i højden. Alt efter situationen, så bruges sikkerhedsrækværk ofte. Det betyder at man ikke behøver have line på, så man kan arbejde frit.

Hvad er den mest effektive type faldbeskyttelse?

Vores AntiFall sikkerhedsrækværk med gitterhegn er en meget stærk løsning der kan tåle 1,25 kn tryk per meter. Det er væsenlig stærkere end plank og stolpesystemet som bliver ofte brugt.

I hvilken højde har du brug for faldbeskyttelse?

Så snart der er en faldrisiko, anbefales der at man sikrer arbejdspladsen med fx sikkerhedsrækværk.

Kontakt

Indsend din ordre eller anmodning nedenfor!

  captcha
  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!