Antifall sikkerhedsrækværk - Om områdebeskyttelse og hegn

Antifall sikkerhedsrækværk

På en byggeplads skal man kunne koncentrere sig om sit arbejde og føle sig tryg og sikker imens. Derfor er det vigtigt at følge alle sikkerhedskrav. Et sikkerhedsrækværk er bl.a. et krav til etagebyggeri. Der findes mange forskellige sikkerhedsrækværk, men ikke alle møder kravene til netop din byggeplads. Det er derfor vigtigt at din byggeplads lever op til ethvert sikkerhedskrav. BGFIX AntiFall sikkerhedsrækværk kan skræddersyes til netop jeres behov. Der findes mange forskellige slags løsninger og kan tilpasses eventuelle eksisterende mærker. CE-mærket og EN-godkendt Alle kombinationer kan testes på eget laboratorie Standard i gul men kan produceres i farve efter behov

På en byggeplads skal man kunne koncentrere sig om sit arbejde og føle sig tryg og sikker imens. Derfor er det vigtigt at følge alle sikkerhedskrav. Et sikkerhedsrækværk er bl.a. et krav til etagebyggeri. Der findes mange forskellige sikkerhedsrækværk, men ikke alle møder kravene til netop din byggeplads. Det er derfor vigtigt at din byggeplads lever op til ethvert sikkerhedskrav.

BGFIX AntiFall sikkerhedsrækværk kan skræddersyes til netop jeres behov. Der findes mange forskellige slags løsninger og kan tilpasses eventuelle eksisterende mærker.

CE-mærket og EN-godkendt
Alle kombinationer kan testes på eget laboratorie
Standard i gul men kan produceres i farve efter behov

Indsend din ordre eller anmodning nedenfor!

Inden du forlader os....

Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!