DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI
Byggestrøm | byggeplads

Byggestrøm: Byggeomkostninger, udbud og design

byggepladsLoven siger, at du skal træffe foranstaltninger for at forebygge risikoen for dødsfald og ulykker på din byggeplads. Byggepladsen er dog et af de mest udfordrende miljøer at sikre, da projektet fortsætter ufortrødent, uanset vejr og vind, ligesom forholdene på selve pladsen ændrer sig i løbet af projektet. Dette er især fremtrædende, når det kommer til brug af elektronisk udstyr og elhåndtering.

Eftersom projektets miljøforhold kan være fugtige, og projektet løbende ændrer sig under forløbet, øges risikoen for elektriske problemer eller ulykker. Det er derfor en nødvendighed at investere i pålidelig og fleksibel bygge-el og byggestrøm, der garanterer, at projektet forløber problemfrit, og frem for alt: sikkert.

 

Skræddersyede helhedsløsninger

BGFIX tilbyder skræddersyede helhedsløsninger til byggestrøm, hvor vi sørger for at skabe en sikker arbejdsplads helt frem til projektets afslutning. Vi hjælper dig igennem hele processen med:

–  Planlægning og projektering: Vi besøger din byggeplads for at kortlægge og gennemgå behovene for enhver del af dit projekt og skræddersy en løsning ud fra betingelserne for din byggearbejdsplads.

Vi tager højde for alle detaljer og sørger for at skabe den perfekte løsning med hensyn til mængden og typen af udstyr, du har brug for, og hvilken mulighed der passer bedst til dit projekt – leje eller købe.

–  Levering og installation: BGFIX har mulighed for at levere og installere store mængder byggestrøm inden for 0-3 dage i hele Sverige, da vi altid har lageret fyldt med flere sæt.

– Eftersyn og vedligeholdelse: Har du brug for ekstra byggestrøm, eller er udstyret gået i stykker? Intet problem, BGFIX er med dig hele vejen og sørger for, at din byggestrøm opfylder sit formål og gør dit projekt hurtigt og sikkert – fra start til slut.

 

BGFIX’ udbud af bygge-el

BGFIX har mulighed for at tilbyde en bred vifte af byggestrøm baseret på dit projekts specifikke behov og forhold. Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at dit projekt kan komme i gang så hurtigt som muligt. Hos os kan du investere i:

–  Stik

–  Byggebelysning

–  Fordelingscentraler

–  Udtagsbokse

–  GPI-Garo Plug In

–  Undercentraler/Byggeelskab

–  Hovedcentraler

 

Hvad koster vores bygge-el?

Lejer eller køber du? Hvilken type byggestrøm har du brug for? Hvor meget udstyr har du brug for? Byggeomkostningerne for vores bygge-el kan variere markant fra projekt til projekt, alt efter hvilken løsning du har brug for. Kontakt os direkte, så hjælper vi dig med at få et overblik over de samlede byggeomkostninger.

BGFIX’ prisgaranti

Vi tilbyder altid prisgaranti på vores byggestrøm, hvis du finder det samme produkt til en bedre pris hos en af vores konkurrenter. Så matcher vi den pris og sænker den med yderligere 5%.

Har du brug for bygge-el til din byggeplads?

Kontakt BGFIX allerede i dag for mere information om vores komplette løsninger. Vi hjælper dig med at skabe en byggeplads med sikker byggestrøm, der fungerer i al slags vejr. Med vores ”raketgaranti” kan vi garantere hurtige tilbud og feedback inden for en time.Du kan også indhente mere viden om BGFIX’ mulighed for at tilbyde områdebeskyttelse og hegn på din byggeplads.

- Skrevet af Niels Webb

Hör av dig

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!