DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI
mobile hegn | BGFIX

Fordele ved mobile hegn til byggepladser

Mobile hegn er lette at montere, tilpasse, fjerne og transportere. De er derfor ideelle til korte til mellemlange arrangementer. De anvendes i en række brancher til blandt andet festivaler, sportsbegivenheder og dét, vi vil tale om i dag: byggeprojekter. Uanset hvad de bruges til, tilbyder mobile hegn en række fordele og hjælper dig med bedre at organisere alt omkring området. De forhindrer endvidere både mennesker og dyr i at færdes de steder, hvor de ikke hører hjemme.

Formålet med et midlertidigt hegn

Sikkerhed, tyverisikring og adgangskontrol ved større menneskemængder er nogle af de største fordele ved mobile hegn. Men den fordel, der skiller sig ud blandt de andre, er fleksibiliteten, da det kræver lidt eller slet ingen forberedelse at montere eller fjerne et midlertidigt hegn.

Der findes en række forskellige typer mobile hegn. Men den afspærring, de fleste forbinder med ordet midlertidigt hegn/aftageligt hegn, er nok stadig metalhegnene, der snor sig om byggepladser; den såkaldte “bygningsindhegning”. Det primære formål er at forhindre mennesker og dyr i bevidst eller ubevidst at trænge ind på byggepladsen og enten skade sig selv eller noget/nogen inden for området.

Fordele ved det mobile hegn

1. Alsidighed

Som navnet antyder, er de mobile hegn designet til at blive flyttet rundt og kan nemt tilpasses alt efter behov. Med andre ord er de meget alsidige. De er robuste nok til at kunne klare alle vejrforhold, men er samtidig meget fleksible. Et aftageligt hegn er den ideelle løsning i nødstilfælde såvel som til planlagte events.

2. Omkostningseffektive

Mobile hegn er meget prisvenlige og nemme at installere, ligesom de er enkle at flytte rundt på området. Et permanent hegn er til sammenligning dyrt, komplekst og tidskrævende at installere, men har naturligvis sit specifikke anvendelsesområde til blandt andet længere byggeprojekter.

3. Brugervenligt

Midlertidige hegn er robuste, men ikke permanente. De er brugervenlige og kan tilpasses alt efter behov i en række forskellige situationer.

4. Sikker løsning

Et mobilt hegn skaber en klar barriere mellem byggepladsen og offentligheden. Hegnet forhindrer på effektiv vis mennesker såvel som dyr i at trænge ind i området, hvor de risikerer at skade sig selv eller materialer, værktøjer, maskiner og andet udstyr.

Lej eller køb byggehegn fra BGFIX

Midlertidige hegn og byggehegn sammenfatter, hvad BGFIX er absolut bedst til i branchen. Hos os finder du alle former for barrierer og tilbehør til enhver tænkelig situation. Vi har alt, hvad du har brug for til en komplet, sikker og effektiv barriere, uanset om det drejer sig om at indhegne en byggeplads med et midlertidigt hegn eller et robust barrierehegn til koncerter eller sportsevents.

Vi lever efter mottoet “Sikrere miljø. Sikrere mennesker ”, hvor vores fokuspunkt er at gøre dine omgivelser, dine arrangementer eller dine projekter så sikre som muligt.

Kontakt os, hvis du ønsker at leje eller købe et aftageligt hegn til din byggeplads. Du kan også tage et grundigere kig på vores udvalg af byggehegn.

Kontakt os nu

- Skrevet af Niels Webb

Hör av dig

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!