DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI

Gør det sværere for tyven

Byggepladssikkerhed Aldrig før har behovet for at indhegne byggepladser været så stort. Udover at der bygges mere end nogensinde før, er behovet for sikker områdebeskyttelse og indhegning steget markant. Desværre ser vi en øget tendens i tyverier på danske byggepladser.

Nu er det ikke bare hurtige penge ved at stjæle et par håndværktøj, som du hurtigt kan sælge på DBA, men store materialeleverancer, der bliver stjålet. Til derefter at blive brugt på andre bygninger! Mængden af ​​anmeldte tyverier fra byggepladser beløber sig til mange millioner + at antallet af ukendte tyverier er stort!

Det hele er skammeligt, men desværre sandt!

Sikre hegn og porte hjælper med at forhindre og gøre disse tyverier sværere. BGFIX vil tilbyde sikkerhedskoblinger + værktøj til hver ordre af AntiForce hegnstypen.

Danske byggepladser skal være sikre, også når de er lukket i ferier og lange weekender.

- Skrevet af Niels Webb

Hör av dig

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!