DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI
støjhegn | BGFIX

Hvornår har man brug for et støjhegn?

Når sommeren er på vej, er det også et gensyn med fester og festivaler. De fleste arrangementer er ret støjende, hvis de ellers er vellykkede. Det er her, BGFIX (wohoo!) og støjreducerende måtter kommer ind i billedet. Trommehvirvel, tak!

Med BGFIX Soundex støjreducerende måtter kan du undgå klager fra naboerne. Udover udendørsfestivaler er byggepladser mindst lige så sensitive over for støj, da de ofte tiltrækker uønsket opmærksomhed fra lokalbefolkningen.

Effektiv reduktion af konstruktionsstøj med Soundex støjreducerende måtter

Støjkontrol er et følsomt problem i mange byggeprojekter, da en overdreven støjforurening i værste fald kan føre til, at byggeprojektet ophører – især hvis for mange allerede har klaget over støjen.

Der har længe været generelle regler for støjkontrol, og disse skal naturligvis efterleves. Reglerne varierer dog alt efter, om byggepladsen ligger i et boligområde eller et erhvervsområde.

Støj på en byggeplads kommer ikke kun ved brug af trykluftsbor og kompressor, men også fra mange andre kilder. Eftersom en byggeplads er pulserende grundet de mange forskelligartede aktiviteter, kan der være behov for en Soundex måtte, f.eks. på grund af højlydte medarbejdere og radioer rundt om på pladsen.

Når de støjreducerende måtter har mindsket forstyrrelserne, vækker det gerne stor tilfredshed hos beboerne i området, og byggeprojektet kan fortsætte.

Støjkontrol er også vejen til en vellykket festival, og støjhegn er et absolut must ved en række arrangementer, såsom udendørskoncerter eller -fester. Ellers kan folk omkring området blive dybt frustrerede. Ved planlægning af et udendørsarrangement skal der altid tages hensyn til flere interesser. Det er ikke altid lige nemt for arrangørerne at finde et kompromis mellem gæsternes ønske om høj musik og lokalbefolkningens behov for ikke at blive forstyrret.

Ved en koncert kan lydstyrken nå op på hele 100 dB. Dette svarer nogenlunde til støjen fra en motorsav, et trykluftsbor eller et højlydt tordenvejr. Her absorberer Soundex måtterne en stor del af lyden.

Et godt støjhegn kan føre til større tolerance og velvilje blandt beboere og samtidig gøre udendørsarrangementet mere behageligt for alle parter.

Støjreducering gennem støjhegn

Udover hærværk og tyveri er høj støj et problem på mange byggepladser rundt om i byerne. Vil du undgå, at din byggeplads lukkes ned på grund af støj? Vil du samtidig have, at dine medarbejdere beskyttes effektivt mod de høje decibelniveauer? Vi kan varmt anbefale vores støjbeskyttelsesmåtter. De fungerer også som ekstra fortrolighedsskærme og reducerer forstyrrende støj med op til 28 dB.

Støjreducerende måtter er på denne måde alsidige og kan hjælpe arrangører og byggemestre med at forene det igangværende projekt med de lokale interesser.

BGFIX tilbyder støjhegn, der er lette at montere på byggehegn, og som reducerer lydniveauet med cirka 28 dB. Uanset om det drejer sig om en byggeplads eller en udendørsfest, kan du tage det helt roligt. Soundex støjbeskyttelsesmåtterne er klar til action!

- Skrevet af Niels Webb

Hör av dig

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!