SVDK
SVDK

Låger og porte til hegn og mobile låger

SE PRODUKTER

BGFIX har et stort sortiment af forskellige låger til hegn. Vi tilbyder mange forskellige mobile låger og porte til byggepladsen. Udforsk vores sortiment af elektriske og manuelle, store og små porte og låger til hegn. Mange af lågerne kan tilpasses til at matche netop jeres behov – hvad der angår adgangskontrol, farver, hastighed og plads mm. Vi er vant til alle slags udfordringer – fortæl os hvad lågen skal kunne klare, så fikser vi den til dig – BGFIX’ed!

Låger og porte til hegn og mobile låger

Lær mere

Den bedste løsning inden for mobilhegn

Har du brug for at skabe nogle låger i hegnet? Prøv eventuelt de enkelte byggepladslåger, hvilket kommer som gulmalede. Dette gør låger til hegn synlige til lastbilchauffører når de skal levere varer. Det hjælper også håndværkerne med at finde udgangen når det er fyraften!

Er kravet til din byggeplads elektriske låger? Skal du vide hvem der er på pladsen? Med vores AccessSafe mobile låger har du et hav af spændende muligheder. Indkørselslågerne kan styres via fjernbetjening, med GSM-modul hvor man ringer til et nummer og lågen åbner, eller med kodetastatur mm. Lignende adgangskontrol systemer eller kort bruges også på personalelågerne og rotationslågerne.

Med elektriske låger og adgangskontrol er det væsentligt sværere for indbrudstyve at stjæle fra pladsen da man skal kort for at komme ind.

Vores AccessSafe serie er mobile porte og låger. Alle lågerne er monteret på en stålplade eller en betonpalle. Dette gør lågerne supernemme at installere. Selv en hel foldeport tager kun 5 minutter at installere. Alle kablerne er trukket, elektronikken er installeret og klar til brug. Og hvis de skal flyttes, er dette uden besvær. Rigtig Plug’n’Play.

Prisgaranti på alle mobile låger

Låger og hegn er vores speciale, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores mobile låger og porte til byggepladshegn. Vi ved godt at der altid er budgetter der skal overholdes, så vi arbejder sammen med jer for at sørge for at i får den bedste lågeløsninger – både med hensyn til kvalitet og økonomi. Ofte viser det sig at det helt billige tilbud måske ikke er så billigt på sigt, især når man tager reparationer og tidsspild i betragtning. Den sure smag af dårlig kvalitet huskes meget længere end den søde smag af en lav pris.

Kontakt BGFIX i dag. Vi vil gerne høre mere om jeres behov. Vi tilbyder at komme og besøge byggepladsen for at sørge for at du bliver tilbudt den helt rigtige løsning til din byggeplads.

Kontakt

Indsend din ordre eller anmodning nedenfor!

  captcha
  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!