DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI

MOBILHEGN – HVILKE FORDELE FÅR DU MED ET MOBILHEGN?

Hvad er mobilhegn?

Mobilhegn er et hegn der er hurtigt at nemt at sætte op og flytte. Det bliver typisk brugt på midlertidige projekter og events, især på byggepladser. Derfor kaldes det også for byggepladshegn eller byggehegn. De typiske mobilhegn måler 2m i højden og 3,5m i længden og vejer omkring 15 kg. De er umalet, så blot metalfarve og man skal bruge fødder og koblinger for at lave en komplet opstilling af hegn. Mobilhegn er lavet af Ø38mm metalrør og har en maske af 262x100mm. Der findes også finmaskede modeller, hvor masken er 262x43mm – også kaldet for AntiClimb hegn fordi man netop ikke kan kravle i det.

Hvornår bruger man mobilhegn?

Har du overvejet de mange fordele, du får med et mobilhegn – ikke kun på byggepladsen, men også ved forskellige events?

Der kan være store udfordringer forbundet med at holde styr på en byggeplads eller  et anlægsarbejde. Det omfatter bl.a. at skulle sørge for, at logistikken glider, som den skal, og at arbejdet bliver udført planmæssigt. Mange af de udfordringer, der opstår ved byggeprojekter, kan imidlertid løses med en god planlægning af arbejdet. For at holde tidsplanen og lade arbejdet skride frem er det vigtigt, at byggeområdet og anlægsarbejdet ikke bliver forstyrret af udefrakommende faktorer. En korrekt indhegning af området øger sikkerheden både inden for og uden for byggepladsen og sikrer, at trafikken i og omkring området ikke skaber udfordringer for projektet.

Et mobilhegn løser dén opgave og er en nem og simpel løsning til at holde styr på området. Som navnet helt simpelt angiver, kan det tilpasses og flyttes rundt, så det passer til netop jeres bygge- eller anlægsplads. Det kan dreje sig om at dirigere trafikken ved et anlægsarbejde eller indhegne en byggeplads, så den lever op til lovkravene.

BGFIX leverer mobilt hegn, der sikrer, at I får optimeret sikkerheden på byggepladsen og undgår indbrud og al uvedkommende adgang til byggepladsen. Vi leverer en mekanisk sikring, der lever op til jeres behov og ønsker, og hos os kan I leje mobilhegn til en favorabel pris. Vi har alt dét, I får brug for til de midlertidige afspærringer: byggepladshegn, afspærringsmateriale, sikkerhedsrækværk, låger, porte og meget mere.

Forskellige typer mobilhegn

Lej dit mobilhegn hos BGFIX

BGFIX er også din samarbejdspartner, når du skal arrangere koncerter eller sportsbegivenheder med store menneskemængder. Vi øger sikkerheden for dine gæster; der kan lynhurtigt opstå lange køer og sikkerhedsmæssige udfordringer uden et sikkert festivalhegn eller publikumshegn. Mobilhegn leje er noget vi gør os meget i – vi kan hjælpe med hvilken løsning passer dine behov bedst.

Fælles for anlægningsarbejder, byggepladser og folkelige events er, at de er midlertidige begivenheder, der kræver stor præcision og sikre løsninger i et givent tidsrum. Derfor er det uhyre vigtigt, at du som arrangør eller ansvarlig finder en løsning, der er økonomisk rentabel samt opfylder alle krav. Hos BGFIX leverer vi komplette pakker, hvor du kan leje et mobilhegn, der er skræddersyet til dit budget og de individuelle behov. Ved mobilhegn leje, slipper du for bøvlet med at administrere endnu en opgave, hvorfor dit arrangement eller projekt kan forløbe planmæssigt. Vi kommer også gerne ud til byggepladsen eller eventpladsen, så vi kan sikre os, at vi leverer den bedste og mest økonomiske løsning.

Til mobilhegn leje får I hegn der er yderst fleksible og kan hurtigt flyttes rundt, såfremt der opstår et akut behov for en ny løsning. Dertil kommer, at vi har et stort lager af mobilhegn brugt og andre produkter, som vi kan levere fra dag til dag. Det betyder, at du får en konkurrencedygtig pris på leje af mobilhegn og en fleksibel samarbejdspartner.

Få en konkurrencedygtig pris på mobilhegn

Hos BGFIX står vi altid til din disposition, og vi er klar med en kompetent og professionel rådgivning, der giver dig et overskueligt overblik og en løsning, som letter arbejdet for dig. Vi kører med prisgaranti. Hvis du har fået et bedre tilbud på samme type mobilt hegn hos en anden leverandør, matcher vi prisen.

Vi tilbyder altid en konkurrencedygtig mobilhegn pris til dit projekt. Priserne varierer meget efter typen af mobilhegn, du/I ønsker opsat, samt hvor stort et område der skal indhegnes. Når det kommer til publikumsafspærring, har vi flere forskellige prisklasser, og den mest prisvenlige afspærring er Danpæle og kæder, men ønskes der andre alternativer, har vi også plasthegn og Hoffmann-klodser, der er meget populære blandt vores kunder. Mobilhegn pris kan desuden reduceres hvis I køber hegnet og vælger at sælge det tilbage til os på et senere tidspunkt.

Til byggepladserne tilbyder vi mobilhegn, der beskytter mod indbrud og lever op til sikkerhedskravene. Vi har altid 10 km byggehegn på lager, så vi kan med garanti også finde en hurtig løsning til dig, der har brug for en ekstra afspærring. Vi opstiller hegnet inden for meget kort tid. I flere tilfælde kan vi levere samme dag. Vi leverer også montage, demontage og vedligehold under hele lejeperioden, så du som byggeleder har én mindre ting at skulle tænke på. Hvis du ønsker at købe af os til en favorabel mobilhegn pris, er vi Skandinaviens største forhandler af byggehegn, og vi indkøber varerne til fordelagtige priser. Priser, som vi i sidste ende deler med vores kunder, så du altid finder den bedste pris på mobilhegn hos os.

Kontakt os på telefon 53 73 95 40. Du kan også sende en e-mail på order@bgfix.dk, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Inden du forlader os….

Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

x OK
x OK

Innan du lämnar oss....

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!