DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI

Niels Webb – Direktør

Niels Webb

Niels Webb er administrerende direktør og stifter af BGFIX Danmark ApS, et firma, der specialiserer sig i at levere byggepladsmaterialer og sikkerhedsløsninger til byggepladser.

Han har mere end 20 års erfaring i branchen, og har en stærk baggrund inden for både projektledelse og forretningsledelse, samt salg af specialløsninger i hele Skandinavien.

Før han startede BGFIX, arbejdede Niels som sælger for flere startups, hvor han fik et dybt kendskab til branchen og de specifikke udfordringer, den står overfor.

Under hans lederskab, er BGFIX vokset til at blive en førende leverandør af byggepladsmaterialer og sikkerhedsløsninger i Danmark.

Han har en stærk evne til at forstå kundernes behov og at skræddersy løsninger, der passer til deres specifikke projekter. Han er en resultatorienteret person og han er altid klar til at tage ansvar og tage beslutninger, der sikrer succesen for både ham selv og hans kunder.

Han er kendt for sin evne til at skabe og vedligeholde kunderelationer, samt at levere kvalitetsprodukter og professionel service.

Niels er en ambitiøs og erfaren erhvervsdrivende med erfaring indenfor byggebranchen. Han har en stærk baggrund i projektledelse og forretningsudvikling.

Inden du forlader os….

Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

x OK
x OK

Innan du lämnar oss....

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!