DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI
CantiDeck-til områdebeskyttelse og hegn | BGFIX

NYT PRODUKT! – CantiDeck

Vi når nye højder, samtidig med at du får en større sikkerhed og tryghed i højden.

BGFIX har netop lanceret nyheden CantiDeck. Det er en læsseplatform, som anvendes til at flytte udstyr og materialer effektivt ind og ud af bygninger under byggeriets gang. Dette produkt giver mulighed for trygt og sikkert at håndtere udstyr og materialer i højden.

Baggrundsinfo

En af de farligste arbejdsopgaver er at arbejde i højden med materialelæsning og konstruktion. Faremomentet ligger i, at der er en potentiel risiko for at falde, eller at noget eller en anden falder oven på dig. Det er et arbejdsområde, der fortsat forårsager det største antal dødsfald og alvorlige kvæstelser hvert år.

Derfor kræver materialehåndtering i højden, at projektet er veltilrettelagt, nøje overvåget og udført af dygtige medarbejdere, der har kompetencerne, erfaringen og ikke mindst en viden til at udføre opgaven korrekt. Derudover skal materialehåndteringsudstyret være pålideligt og skabe de rette betingelser for sikkert arbejde i høje højder.

Hvordan fungerer CantiDeck?

Man kan kalde CantiDeck for et meget pålideligt materialelæsningsudstyr.

CantiDeck er en læsseplatform, som på sikker vis kan monteres i konstruktionen. Uanset om dit projekt har en stål- eller betonkonstruktion/HDF/prefab over eller under jorden, er CantiDeck tilgængelig til kranløft.

CantiDeck fås i flere forskellige størrelser med skræddersyede løsninger alt efter de specifikke behov. Platformen har en høj belastningskapacitet på 5000 kg, hvilket giver en stor variation til håndtering af materialer og udstyr. Den er hurtig og nem at installere og flytte og har endvidere høje sider, hvilket øger sikkerheden for dem, der arbejder med de besværlige og tunge materialer og udstyr ombord på platformen.

Fixed Flush & Super Roller

CantiDecks to mest almindelige modeller er Fixed Flush og Super Roller.

Fixed Flush monteres på linje med konstruktionsgulvet, hvor den giver en jævn og glidende overgang fra platform til gulv og tilbage igen. Den er optimal til højdebegrænsede områder.

Modsat kan Super Roller skubbes helt ind i rammen og bygningen, så den er på linje med konstruktionens kant, når den ikke er i brug. Dette giver mulighed for, at flere platforme kan installeres i en stablet konfiguration, hvilket ikke medfører nogen nedetid ved flytning af platforme mellem forskellige etager. Det sparer også en del tid, da man kan læsse i flere niveauer umiddelbart efter hinanden.

Denne løsning af materialehåndtering i højden er meget billigere og enklere end et komplekst stilladssystem. Den er således meget omkostningseffektiv og bidrager med en øget kran- og arbejdstidseffektivitet samt sikkerhed.

CantiDeck platformene kan købes hos BGFIX.

- Skrevet af Niels Webb

Hör av dig

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!