På en byggeplads skal man kunne koncentrere sig om sit arbejde og føle sig tryg og sikker imens. Derfor er det vigtigt at følge alle sikkerhedskrav. Et sikkerhedsrækværk er bl.a. et krav til etagebyggeri. Der findes mange forskellige sikkerhedsrækværk, men ikke alle møder kravene til netop din byggeplads. Det er derfor vigtigt at din byggeplads lever op til ethvert sikkerhedskrav.

BGFIX AntiFall sikkerhedsrækværk kan skræddersyes til netop jeres behov. Der findes mange forskellige slags løsninger og kan tilpasses eventuelle eksisterende mærker.

  • CE-mærket og EN-godkendt
  • Alle kombinationer kan testes på eget laboratorie
  • Standard i gul men kan produceres i farve efter behov
  • Findes på lager for omgående levering

Egenskaber og alternativ

Standarddimensioner (hxb)

1200 x 2600 mm

Med vores mange års erfaring, kan vi hjælpe dig til den bedste løsning, så alle på byggepladsen kan føle sig tryg. Kendetegnende for vores virksomhed er personlig service, lynhurtig levering og skarpe priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette afspejles også i vores sikkerhedsrækværk, som er funktionelle og stærke nok til ethvert behov. Vi sørger for et sikkert arbejdsmiljø og sætter brugervenligheden i fokus, så du nemt kan opsætte et sikkerhedsrækværk på din byggeplads.

Lynhurtig levering af sikkerhedsrækværk

Vi har et stort lager fyldt med sikkerhedsrækværk og andre byggepladshegn. Det betyder at vi kan tilbyde dag-til-dag levering, hvad enten din ordre er af mindre eller større omfang. Skal du bruge en akut levering, kan vi også arrangere levering samme dag. Vi kan naturligvis også skræddersy en løsning til netop jeres behov, skulle der være specielle krav til sikkerhedsrækværk, levering eller behov for øvrige hensyn.

Din sikkerhed er vores prioritet

Uanset om der arbejdes 2 meter eller 40 meter over jorden, så skal alle områder, hvor der færdes mandskab, sikres mod nedstyrtning. Det er derfor vigtigt med et sikkerhedsrækværk af topkvalitet. For os er din sikkerhed vores højeste prioritet. Derfor er vores AntiFall sikkerhedsrækværk CE-mærket og EN-godkendt, så du og dine ansatte kan føle jer trygge på byggepladsen.

Vi skræddersyr den bedste løsning

Har du spørgsmål eller brug for vejledning om valg af sikkerhedsrækværk, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 53 73 95 40 eller sende en e-mail til order@bgfix.dk. Vi har mange års erfaring i branchen og rådgiver dig gerne til den bedste og billigste løsning inden for sikkerhedsrækværk.