DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI

Returneringer og tilbagebetalinger

Vores tilbagebetalings- og returneringspolitik varer 30 dage.

OVERSIGT

Vores tilbagebetalings- og returneringspolitik varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

Flere typer varer er fritaget for at blive returneret. Letfordærvelige varer såsom mad, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intim- eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brændbare væsker eller gasser.

Yderligere varer der ikke kan returneres:

  • Gavekort
  • Softwareprodukter, der kan downloades
  • Nogle sundheds- og personlig plejeartikler

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Send venligst ikke dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion:

  • Bog med tydelige brugsspor
  • CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplade, der er blevet åbnet
  • Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

TILBAGEBETALINGER

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at vi har modtaget din returneret vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER

Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt offentliggjort.

Kontakt derefter din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på order@bgfix.dk.

UDSALGSVARER

Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

ERSTATNINGER

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at ombytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på order@bgfix.dk og sende din vare til: Sydvestvej 67, 2600 Glostrup.

GAVER

Hvis varen blev markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage en gave kredit på værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren fik sendt ordren til sig selv for at give til dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og de vil finde ud af om din returnering.

RETURFORSENDELSER

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: Sydvestvej 67, 2600 Glostrup.

Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returfragt blive trukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit ombyttede produkt at nå dig, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar fragtservice eller købe fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på order@bgfix.dk for spørgsmål vedrørende refusion og returnering.

Inden du forlader os….

Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

x OK
x OK

Innan du lämnar oss....

Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!