DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI
Vejbomme | BGFIX DK

Tre gode grunde til at investere i vejbomme til boligområder og skoler

Kraftige vejbomme er en vigtig detalje i alle slags boligområder for at sørge for, at de mest udsatte trafikanter er sikre – nemlig fodgængerne. Det er især vigtigt med vejbomme i boligområder, hvor der er familier med børn, som er ude at lege på vejene i dagtimerne.
Lige så vigtigt er det med kraftige vejbomme ved skoler og børnehaver, da de kan beskytte børnene på vej til og fra skole.
I denne artikel gennemgår vi tre gode grunde til, at man bør investere i en vejbom til boligområder og skoler.

Tre gode grunde til at investere i vejbomme

1. Forhindrer uautoriseret trafik

En vejboms primære opgave i et boligområde er at spærre for uvedkommende trafik. En kraftig vejafspærring holder større køretøjer som biler og lastbiler ude, men lader berettigede køretøjer komme forbi, hvis det er nødvendigt. Det kan f.eks. være håndværkere, der skal ind i gården for at udføre vedligeholdelse af boligerne eller skolen.

2. Fartdæmpere til cykel- og knallerttrafik

Den store fordel ved en kraftig vejbom er dens fleksibilitet, der forhindrer ​​tungere køretøjer som biler og lastbiler i at køre igennem, men gør det muligt for fodgængere, cykler, løbehjul og knallerter at passere.

Men selv folk på cykel, elektriske løbehjul eller knallerter kan være farlige – både for dem selv og for andre trafikanter, hvis de kommer kørende i en alt for høj fart. En vejbom i et boligområde eller ved en skole tvinger cyklister, knallertkørere og folk på elektriske løbehjul til at sætte farten ned og mindsker dermed risikoen for kollisioner.

3. Færre indbrud

Antallet af indbrud er sæsonbetonet, og der sker flest i årets mørke måneder – primært fra oktober til december. Årsagen er simpel: Det er mørkt, og mørket hjælper tyvene, da det er sværere at opdage og identificere dem.

Tyvene ønsker at komme så tæt på boligen som muligt for dermed hurtigt og nemt at kunne læsse haveredskaber, TV-apparater og lignende på bilen og minimere den tid, de bruger på stedet. De vil også gerne være tæt på deres flugtbil, hvis nogen skulle opdage dem.

En vejbom i et boligområde vanskeliggør eller forhindrer tyvene i at køre helt frem til boligerne. Det mindsker deres motivation til at udføre indbruddet ved at øge risikoen for, at de bliver opdaget.

BGFIX’s vejbomme til boligområder og skoler

Vores vejbom til boligområder, Utö Stadsbom, er en fleksibel og effektiv afspærringsløsning, der kan udstyres med forskellige låsemuligheder i form af trekantnøgle, cylinderlås, hængelås eller brandvæsennøgle. Bommen har en gedigen konstruktion tilpasset det nordiske klima og vejr og er en billig vejbom med høj sikkerhed.

BGFIX tilbyder smarte helhedsløsninger, med vejbomme til boligområder og skoler, der er skræddersyet efter dine forudsætninger og behov. Vi hjælper dig gennem hele processen fra planlægning og projektering til installation, levering, eftersyn og løbende vedligeholdelse.

Kontakt os allerede i dag, eller læs mere om vores vejbomme til boligområder og skoler.

- Skrevet af Niels Webb

Hör av dig

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!