• Sikker og effektiv indlæsning af materialer

  Udforsk vores innovative løsninger til byggepladsen.
  Bl.a. vores CantiDeck indlæsningsplatforme, de kan
  tage helt op til 5 tons!

  Læs materialer sikkert ind i dit byggeri
 • Sikker aflsæning af lastbiler

  Alle byggepladser har udfordringer med hvordan man læsser lastbiler af sikkert. Med vores aflæsningsplatforme kan man nemt og sikker komme op på ladet af en lastbil for at anhugge.

  Se mere omkring SafeWay platforme her
 • Kraftige låger til byggepladsen

  Hold styr på hvem har adgang til byggepladsen ved hjælp af vores AccessSafe låger. Med både elektroniske og manuelle modeller har vi garanteret den helt rigtige løsning til din byggeplads.

  Se udvalget af vores AccessSafe låger her

Sikkerhedsrækværk til etagebyggeri

 • Mange forskellige typer beslag
 • Hegn skaber mere sikkerhed end traditionelle brædder
 • Gult og synligt

Relevante Produkter

FØLG OS PÅ LINKEDIN

Hold dig selv opdateret om hvad vi har gang ved at følge os på LinkedIn.

Referencer

CantiDecks øger effektiviteten for Per Aarsleff på Posthusgrunden

Hvad er gult, hænger 4m ud fra et betonbyggeri og kan bære op til 5000kg!? Det er naturligvis en Conquip Engineering Group CantiDeck fra BGFIX DK. Tillykke, Per Aarsleff A/S, med leje af jeres 3 nye “skuffer”.
CantiDeck Fixed Flush FF27

Støjdæmpende lydmåtter ved CHGP 2019

Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) – Når bilerne toppede farten, tog BGFIX lydmåtterne toppen af lyden.
Se mere omkring CHGP 2019 her

SIKRE LØSNINGER, DER SKABER TRYGHED

Lige siden starten i 1998 har vi HOS BGFIX leveret og produceret perimetersikring i høj kvalitet, der har skabt sikrere miljøer og dermed tryggere mennesker. Vi mener, at jo sikrere en arbejdsplads er, desto tryggere føler folk.

Baseret på vores brede sortiment kan vi nemt udvikle en løsning tilpasset dine krav og ønsker. Vi fokuserer altid på funktion og sikkerhed og er involveret i rejsen helt fra fra design, levering og montering til inspektioner og løbende vedligeholdelse.

Ingen store kapitalinvesteringer

Når man lejer, får man blot en månedlig lejefaktura. I stedet for at skulle lægge ud med store pengebeløb for at købe materialer, får man i stedet fordelt betalingnerne hen over en længere periode, så det hjælper likviditeten.

Tager ikke noget lagerplads

Når du er færdig med at bruge materialet, så sender du det bare tilbage. Der skal derfor ikke bruges nogen lagerplads, og man får altid grej i fin stand ved at leje.

Komplet løsning med vedligeholdelse og installation

Mens man bygger er der mange vigtige ting at tage højde for. Slip for hovedpinen at vedligeholde hegn, men lad i stedet os komme forbi og løbende sørge for vedligeholdelse og istandsættelse af byggepladsindhegningen mm.

Altid i fin stand og godkendt

Vi sørger naturligvis for at vores flåde er opdateret og godkendt. Produkter der kræver certificering for at blive brugt er naturligvis certificeret inden de sendes ud. Leje er desuden bæredygtigt, da materialer bliver genbrugt mange gange.

Indsend din ordre eller forespørgsel nedenfor!

Inden du forlader os....

Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!