DK EN SV NO FI
DK EN SV NO FI

BÆREDYGTIGT, ØKONOMISK GODT

Mange gange kan det betale sig at leje materiel. Det er bæredygtigt og godt for miljøet at et produkts livstid udnyttes på så mange pladser som muligt.

LEJ SIKKERHEDSRÆKVÆRK

SIKKERHEDSRÆKVÆRK TIL ETAGEBYGGERI

 • Mange forskellige typer beslag
 • Hegn skaber mere sikkerhed end traditionelle brædder
 • Gult og synligt

Referencer

Referencer

CantiDecks øger effektiviteten for Per Aarsleff på Posthusgrunden

Hvad er gult, hænger 4m ud fra et betonbyggeri og kan bære op til 5000kg!? Det er naturligvis en Conquip Engineering Group CantiDeck fra BGFIX DK. Tillykke, Per Aarsleff A/S, med leje af jeres 3 nye “skuffer”.
CantiDeck Fixed Flush FF27

Støjdæmpende lydmåtter ved CHGP 2019

Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) – Når bilerne toppede farten, tog BGFIX lydmåtterne toppen af lyden.
Se mere omkring CHGP 2019 her

FØLG OS PÅ LINKEDIN

Hold dig selv opdateret om hvad vi har gang ved at følge os på LinkedIn.

SIKRE LØSNINGER, DER SKABER TRYGHED

Lige siden starten i 1998 har vi hos BGFIX leveret og produceret perimetersikring i høj kvalitet, der har skabt sikrere miljøer og dermed tryggere mennesker. Vi mener, at jo sikrere en arbejdsplads er, desto tryggere føler folk.

Baseret på vores brede sortiment kan vi nemt udvikle en løsning tilpasset dine krav og ønsker. Vi fokuserer altid på funktion og sikkerhed og er involveret i rejsen helt fra fra design, levering og montering til inspektioner og løbende vedligeholdelse.

Ingen store kapitalinvesteringer

Når man lejer, får man blot en månedlig lejefaktura. I stedet for at skulle lægge ud med store pengebeløb for at købe materialer, får man i stedet fordelt betalingnerne hen over en længere periode, så det hjælper likviditeten.

Tager ikke noget lagerplads

Når du er færdig med at bruge materialet, så sender du det bare tilbage. Der skal derfor ikke bruges nogen lagerplads, og man får altid grej i fin stand ved at leje.

Altid i fin stand og godkendt

Vi sørger naturligvis for at vores flåde er opdateret og godkendt. Produkter der kræver certificering for at blive brugt er naturligvis certificeret inden de sendes ud. Leje er desuden bæredygtigt, da materialer bliver genbrugt mange gange.

Komplet løsning med vedligeholdelse og installation

Mens man bygger er der mange vigtige ting at tage højde for. Slip for hovedpinen at vedligeholde hegn, men lad i stedet os komme forbi og løbende sørge for vedligeholdelse og istandsættelse af byggepladsindhegningen mm.

Kontakt os

INDSEND DIN ORDRE ELLER FORESPØRGSEL NEDENFOR!

  captcha

  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!