SVDK
SVDK

Byggehegn mm.

SE PRODUKTER

Står du og skal bruge et byggehegn til din byggeplads? Vi har både byggehegn og hegn samt de lave afspærringshegn, også kaldet for festivalshegn. Vi lejer kun vores kraftigere modeller byggehegn ud. Det betyder at du betaler måske en tand mere for selve lejen, men på sigt er det langt billigere, da der er færre beskadigede hegn ved lejeophør.

Byggehegn mm.

Lær mere

Byggehegn med lynhurtig levering

Når du står og skal bruge noget byggehegn leje, så har man ofte brug for det hurtigt. Hos BGFIX lagerfører vi alle typer hegn (også byggehegn brugt) i store kvantiteter. Dette betyder at selv de største ordrer kan blive leveret dag-til-dag i hele landet. Ja selv i hovedstadsområdet laver vi ofte leveringer samme dag!

Skal du bruge en masse byggehegn hurtigt? Du tænker måske at det er dyrt at få det leveret næste dag? Byggehegn pris er som altid lav fordi vi er hurtige, fleksible og service-mindet. Byggehegn leje er der også mange der gør, da det ofte er billigere end at købe det selv. Kontakt os, så finder vi en løsning sammen!

Den bedste løsning inden for byggehegn

Mange spørger om det kan betale sig at leje? Selvfølgelig kan det – ellers ville vi ikke tilbyde det! Vi lejer kun vores kraftigere hegn, hvilke kan tåle at blive lejet ud i mange år. Det betyder at det kan sagtens være økonomisk, selvom projektet måske varer fx 1 år.

Derudover er det jo bæredygtigt. Byggehegn brugt på en sag i Aarhus kan så genbruges på en sag i København osv. Som kunde har du måske ikke brug for byggehegnet når projektet er færdigt – men vi har jo altid kunder der står og mangler hegn.

Hvad koster et byggehegn?

Et byggehegnbehøver slet ikke være dyrt – alt afhængig af kvalitet, så starter priserne fra omkring 100 kr per meter ex moms.

Skal man købe eller leje et byggehegn?

Det afhænger af hvor ofte man og i hvor lang tid man skal bruge det. Hvis det blot er en enkelt gang det skal bruges, eller man kun skal bruge hegnet i op til et år, så kan det ofte betale sig at leje det fremfor at købe det.

Hvor lang tid holder et byggehegn?

Man kan få forskellige kvaliteter hegn – de helt billige holder nok kun i op til et år, hvorimod de kraftigere versioner kan bruges mange år frem.

Hvilken størrelse er et byggehegn?

Alle almindelige byggehegn kommer i 2m højde og 3,5m længde.

Kontakt

Indsend din ordre eller anmodning nedenfor!

  captcha
  Inden du forlader os….

  Her finder du skarpe tilbud på byggepladshegn og andre afspærringsprodukter.
  Komplette byggepladshegnspakker der passer perfekt til dit projekt. Byggepladshegn med eller uden transportrammer. Kontakt en af vores sælgere som vil hjælpe dig igennem byggepladshegnsjunglen!

  x OK
  x OK

  Innan du lämnar oss....

  Här hittar ni aktuella erbjudande på byggstängsel och andra avspärrningsprodukter. Kompletta byggstängselpaket som passar perfekt till ditt projekt. Byggstängsel med eller utan transportpall. Kontakta någon våra kunniga säljare som lotsar dig igenom byggstängseldjungeln!